Bandengroothandel voor alle merken truck-, trailer-, grondverzet- en landbouwbanden

DBS Tyrewholesale

30 jaar ervaring in internationale distributie

DBS is actief in het Rotterdamse havengebied. De Rotterdamse haven is Europa’s grootste haven en industrieel complex. We begrijpen de uitdagingen in deze markt als geen ander en bieden duurzame oplossingen op het gebied van banden.

DBS Tyrewholesale heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van de internationale distributie van banden. Hoge kwaliteit banden zijn essentieel voor ieder type voertuig, in iedere maatvoering. DBS Tyrewholesale begrijpt dit en daarom voldoen al onze banden aan de hoogste voorwaarden en eisen vanuit de Transportbranche.

Wij staan voor maatwerk, geen klant is hetzelfde. Maatwerk kan erg complex zijn, dat weten wij, dat weet u. Het gaat niet alleen om het type band, maar ook om nauwkeurig en gedetailleerd advies. Wij luisteren naar uw wens en brengen daar het meest passende advies op uit. Daar verwerken wij alle benodigde ‘ingrediënten’ in. Het merk en type band, prijs, kwaliteit, grip, brandstofverbruik en levensduur.

Logistiek en levering

binnen 48 uur in de Benelux geleverd

De logistieke afhandeling vindt plaats vanuit ons magazijn/opslag. De bestellingen die we ontvangen worden binnen 48 uur bij onze klanten in de Benelux afgeleverd. We kunnen dit bereiken mede door onze samenwerking met betrouwbare vervoerders.

Het verkoopteam DBS Tyrewholesale houdt zich bezig met klanten in binnen- en buitenland. We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners die bereid zijn om met ons mee te doen en die met ons mee willen groeien. DBS Tyrewholesale is een groothandel, dat staat voor vastberadenheid en de wil om te groeien in alle segmenten.

Jaap van Dijk

DBS Tyrewholesale

Wil je meer weten over DBS Tyrewholesale of wil je een afspraak maken? Aarzel niet, wij zijn je graag van dienst!

Maak direct een afspraak, bel ons op telefoonnummer +31 (0)10 318 60 00, stuur een e-mail naar info@dbs-groep.nl of gebruik het contactformulier.

Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.

Wil je deze pagina delen? Dat kan: