DBS Tyre Management Group

Missie, visie en doel

Missie

Als onafhankelijke hyperspecialist in banden biedt DBS voor alle soorten voertuigen in ieder soort transport of industrie de beste banden, bandenservice en bandenmanagementoplossing. Banden maken het voertuig compleet.

DBS ontzorgt wagenparkbeheerders en (eigen) vervoerders met eigentijds bandenmanagementoplossingen die een belangrijke bijdrage aan het verlagen van de bandenkosten, de CO2-uitstoot en het verhogen van de rijveiligheid en uptime. De missie van DBS is om met ‘inzicht’ in bandenprestatie ‘impact’ te maken op het rendement van de klant en de gevolgen voor het milieu.

Visie

DBS gelooft in een toenemend belang van banden in huidige en toekomstige mobiliteit. Zonder banden staat alles stil. Banden hebben ons mobiel gemaakt en zorgen voor de vooruitgang van transport, logistiek, industrie, landbouw, grondverzet en mobiliteit in het algemeen.

Particuliere- en zakelijke automobilisten gaan bij voorkeur zonder problemen van A naar B. Voor bedrijven met zakelijk vervoer zijn banden van bedrijfsbelang. De nieuwe en duurzame bandenmanagementoplossingen van DBS ontzorgen wagenparkbeheerders en (eigen) vervoerders voor een duurzaam, veilig en uptime rendement per gereden kilometer.

Doel

Nederland is hét transportland van Europa. Rotterdam is het centrum van die mobiliteit. Daarom is het doel van het Rotterdamse DBS om zorgeloze mobiliteit te garanderen door de juiste banden, bandenservice en bandenoplossingen te bieden aan particuliere en zakelijke rijders & eindgebruikers.

De onafhankelijkheid van DBS garandeert de beste band op de juiste as tegen de beste kilometerkostprijs. Het maatschappelijke doel van DBS is om duurzame bandenmanagementoplossingen te blijven ontwikkelen voor een beter milieu.

Onze kernwaarden

We hechten veel waarde aan onze kernwaarden. Deze geven ons de juiste richting om te bereiken waar we goed in zijn.