TyreConX is dé onafhankelijke, duurzame en circulaire bandenmanagementoplossing (BMO) voor transporteurs, wagenparkbeheerders en (eigen) vervoerders die kiezen voor een hogere uptime, een hoger bandenrendement, met steeds meer circulaire ‘groene banden’ en daarom met lagere CO2-uitstoot en milieubelasting.

TyreConX

All-in vaste bandenprijs per km

TyreConX is het Tyre Management Contracts bedrijf van DBS. Het bedrijf sluit duurzame open- en gesloten bandencontracten met transporteurs en vervoerders in de Benelux. Met deze contracten ontzorgt DBS de klanten met onafhankelijk bandenbeheer op maat. Het doel van deze samenwerking is om alle bandenzaken onder te brengen in één full-service bandenmanagement contract ‘zonder zorgen’.

Als vervoerder kan je je focus richten op jouw core business in plaats van op het bandenbeheer. TyreConX biedt een concept aan in de vorm van een kilometer-onderhoudscontract, of een uren-onderhoudscontract voor industrie-toepassingen, waarbij je een vaste all-in prijs per kilometer of per uur betaalt, voor de banden en alles wat daar mee te maken heeft. Je hebt dus geen omkijken meer naar de banden onder jouw vloot.

Bandenbeheer op maat

Wij zijn flexibel en kunnen jou op elke gewenste manier van dienst zijn

Voer je liever zelf jouw bandenbeheer of een deel ervan uit? Wij zijn flexibel en kunnen jou op elke gewenste manier van dienst zijn. Van volledige ontzorging tot “pay as you go” en alle denkbare tussenvormen.

De DBS Groep beschikt over een eigen loopvlakvernieuwingsfabriek. Daarmee kunnen we je helpen jouw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Bandenvernieuwing draagt namelijk bij aan het verlagen van jouw CO2-footprint en het verminderen van je afvalstroom.

Alexander Lang

Commercieel Directeur

Wil je meer weten over TyreConX of wil je een afspraak maken? Aarzel niet, wij zijn je graag van dienst!

Maak direct een afspraak, bel ons op telefoonnummer +31 (0)10 318 60 00, stuur een e-mail naar info@dbs-groep.nl of gebruik het contactformulier.

Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.

Wil je deze pagina delen? Dat kan: