Wij zijn DBS

Mensen met liefde voor banden

DBS Tyre Management Group B.V. is hét bandenmanagementbedrijf van Nederland. Wij hebben een breed aanbod aan bedrijven, oplossingen, producten & diensten voor de particuliere automobilist én voor de professionele markt van transporteurs, (eigen) vervoerders en wagenparkbeheerders.

De visie van DBS Tyre Management Group is dat banden belangrijk zijn voor elke vorm van vervoer en transport. Zonder banden staat alles stil. Het belang van banden voor personen- en bestelwagens, voor trucks, bussen, landbouwvoertuigen en grondverzetvoertuigen is groot. Ze zijn een niet geringe kostenpost en ze zijn bepalend voor de veiligheid van het vervoer en voor het brandstofverbruik. Daarnaast gelooft DBS in het terugdringen van CO2-uitstoot door een duurzaam bandenbeleid.

Johan vanDijk

Johan vanDijk

Het bandenvernieuwingsbedrijf Roline (www.Roline.tv) is onderdeel van DBS en richt zich volledig op het vernieuwen van truck- en busbanden. Hiermee levert het bedrijf een belangrijke bijdrage aan het hergebruik van karkassen. Roline is een toonaangevend vernieuwingsbedrijf en marktleider in Nederland. Het vernieuwen van truck- en busbanden is een belangrijk onderdeel van het circulaire beleid van DBS.

TyreConX is het Tyre Management Contracts-bedrijf van DBS. Het bedrijf sluit duurzame open en gesloten bandencontracten met transporteurs en vervoerders in de Benelux. Met deze contracten ontzorgt DBS de klanten, met onafhankelijk bandenbeheer op maat. Het doel van deze samenwerking is om alle bandenzaken onder te brengen in één full-service bandenmanagementcontract ‘zonder zorgen’.

DBS Tyre Management groep exploiteert 14 bandenservicebedrijven in Nederland die zijn aangesloten bij de franchiseformule van Profile Car & Tyreservice. Met deze 14 vestigingen levert DBS een hoogwaardige bandenservice aan particuliere automobilisten, leaserijders, (eigen) vervoerders en transporteurs. Daarnaast beschikt DBS over een eigen vloot aan Mobiele Bandenservice-units die bandenpechservice verzorgen in de regio en bandencontroles uitvoeren bij de klant of op locatie.

Autobanden-365.nl is dé unieke bandenwebshop van Nederland waar consumenten online hun autobanden kunnen bestellen tegen de beste prijzen in de markt. Met een landelijk netwerk van ruim 600+ montagebedrijven heeft de consument altijd een perfecte bandenservice dichtbij.

DBS Tyre Management Group beschikt over een internationale bandengroothandel en ondersteunt alle bedrijven met een Shared Services Center.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Aarzel niet, wij zijn je graag van dienst!

Maak direct een afspraak, bel ons op telefoonnummer +31 (0)10 318 60 00, stuur een e-mail naar info@dbs-groep.nl of gebruik het contactformulier.

Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.