Wij zijn DBS.

Mensen met liefde voor banden.

DBS Tyre Management Group B.V. is hét bandenmanagement bedrijf van Nederland met een breed aanbod aan bedrijven, oplossingen, producten & diensten voor de particuliere automobilist en de professionele markt van transporteurs, (eigen) vervoerders en wagenparkbeheerders.

De visie van DBS Tyre Management Group is dat banden belangrijk zijn voor elke vorm van vervoer en transport. Zonder banden staat alles stil. Het belang van banden voor personen- en bestelwagens, voor trucks en bussen als voor landbouwvoertuigen en grondverzetvoertuigen is groot. De veiligheid van het vervoer, de invloed op het brandstofverbruik is groot en de kosten voor banden zijn niet gering. Daarnaast gelooft DBS in het terugdringen van CO2 uitstoot door een duurzaam bandenbeleid.

Johan vanDijk

Johan vanDijk

Het bandenvernieuwingsbedrijf Roline (www.Roline.tv) is onderdeel van DBS en richt zich volledig op het vernieuwen van truck- en busbanden en levert hiermee een belangrijke bijdrage aan het hergebruik van karkassen. Roline is een toonaangevend vernieuwingsbedrijf en marktleider in Nederland. Het vernieuwen van truck- en busbanden levert een belangrijke bijdrage aan het circulaire beleid van DBS.

TyreConX is het Tyre Management Contracts bedrijf van DBS. Het bedrijf sluit duurzame open- en gesloten bandencontracten met transporteurs en vervoerders in de Benelux. Met deze contracten ontzorgt DBS de klanten met onafhankelijk bandenbeheer op maat. Het doel van deze samenwerking is om alle bandenzaken onder te brengen in één full-service bandenmanagement contract ‘zonder zorgen’.

DBS Tyre Management groep exploiteert 14 bandenservicebedrijven in Nederland die zijn aangesloten bij de franchiseformule van Profile Car & Tyreservice. Met deze 14 vestigingen levert DBS een hoogwaardige bandenservice naar particuliere automobilisten, leaserijders, (eigen) vervoerders en transporteurs. Daarnaast beschikt DBS over een eigen vloot aan Mobiele Bandenservice units die bandenpechservice verzorgen in de regio als ook bandencontroles uitvoeren bij de klant of op locatie.

Autobanden-365.nl is dé unieke bandenwebshop van Nederland waar consumenten online hun autobanden kunnen bestellen aan de beste prijzen in de markt. Met een landelijk netwerk van ruim 600+ montagebedrijven, heeft de consument altijd een perfecte bandenservice dichtbij.

DBS Tyre Management Group beschikt over een internationale bandengroothandel en ondersteunt alle bedrijven met een Shared Services Center.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Aarzel niet, wij zijn je graag van dienst!

Maak direct een afspraak, bel ons op telefoonnummer +31 (0)10 318 60 00, stuur een e-mail naar info@dbs-groep.nl of gebruik het contactformulier.

Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.