Goodyear SoundComfort: jouw stille autoband

Published On: februari 18th, 2023Categories: Kennis

Je hebt vast weleens meegemaakt dat je lekker in je auto zit, genietend van je favoriete muziek of een goed gesprek, maar toch afgeleid wordt door het geluid van je banden op het wegdek. Maak je geen zorgen, want Goodyear heeft de oplossing: de SoundComfort-banden.

50% minder bandengeluid

Autofabrikanten doen er alles aan om het geluidscomfort van auto’s te verbeteren, maar ze hebben geen invloed op het geluid van de banden. Dit kan nog steeds zorgen voor geluidsoverlast, zelfs als de stoelen comfortabeler zijn dan die in je woonkamer en het motorgeluid nauwelijks hoorbaar is.

De SoundComfort-banden zijn voorzien van een schuimelement van open-celpolyurethaan aan de binnenkant van de band, waardoor de luchtvibraties verminderd worden en het bandengeluid tot wel 50% lager is dan bij conventionele banden. Dit zorgt voor een ultieme rust in de auto en maakt het mogelijk om optimaal te genieten van de stilte of van jouw favoriete muziek zonder enige afleiding.

Product van het jaar 2019

Of je nu een hybride, elektrische, benzine- of dieselauto hebt, de SoundComfort-banden zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar de stilste banden voor hun auto. Het is dan ook niet voor niets dat de SoundComfort-technologie in België en Nederland verkozen is tot Product van het Jaar 2019.

Maak van jouw autorit een oase van rust en geniet van elk moment met de Goodyear SoundComfort-banden. Ervaar het verschil zelf en voel de rust en stilte die je verdient.